Tilaajalle

"Ikivihreästä iskelmään, popista rockiin, hengellisestä laulelmaan. Mitä saisi olla?"

Olemme neljä muusikkoa Sauvosta ja kuulumme Suomen yrittäjiin. Yhtye koostuu kahdesta solistista sekä kitarasta, koskettimista, perkussioista ja rummuista. Emme ole mikään erityinen aatteellinen ryhmä, vaan muusikoita, joilla on toiveena tuottaa hyvää mieltä kuulijoillemme.
 

Musiikkimme on rauhallisesta iloisen reippaaseen. Soitamme ikivihreästä iskelmään, popista rockiin, hengellisestä laulelmaan. Musiikin välissä kulkee omia runoja muodostaen näin yhtenäisen kokonaisuuden. Mahdollista myös jutustella kuulijoiden kanssa laulujen välissä. Tilaajan toiveet määrittelevät lopullisen sisällön.
 

Äänentoistojärjestelmämme soveltuvat myös ulkokonsertteihin ja kuuluvuus on kattava. Olemme esiintyneet ulkona, terasseilla, saleissa, tuulikaapeissa, olohuoneissa, ulko-oven läheisyydessä, tanssilavoilla, juhlissa, toreilla, ravintoloissa, kahviloissa sekä lukemattomissa muissa paikoissa yksityistilaisuuksista riippuen. Missä ikinä musiikkia vain toivotaan. Tilaajien kekseliäisyys on ollut rajaton, kun ovat halunneet kuulijoilleen erilaisen päivän!
Esitystä varten emme tarvitse vastaanottavalta paikalta muuta kuin luvan tulla ja yhden pistorasian paikan. Tuomme mukanamme kaiken tarvitsemamme.

Miten esiintymiset onnistuivat Covid-19 pandemian aikana? Saimme ohjeet, miten varustautuen turvalliset esiintymiset ovat mahdollisia. Käytimme nenä-suusuojia ja suojakäsineitä koko vierailumme ja esiintymisemme ajan. Desifioimme musiikkilaitteemme desinfiointiaineillamme. Pidimme huolta turvaetäisyyksistä. Pandemiasta huolimatta esiintymiset olivat mahdollisia, kun yhtye soitti ulkona ikkunoiden takana ja kuulijat nauttivat sisällä. Ovi tai ikkuna auki ja esitys alkoi! Palaamme samoihin käytäntöihin, jos se on tulevaisuudessa välttämätöntä. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!